Escoltar

23 alumnes rebran el diploma de la tercera edició del programa Promotors Tecnològics de les Illes Balears

Dia: dimecres, dia 17 de juny de 2009
Hora: a les 10.45 h
Lloc: sala d’actes de Sa Nostra, edifici Son Fuster
carrer del Ter, 16, Palma

Durant els actes convocats dins la jornada Emprenedoria i Innovació, el dimecres dia 17 de juny, 23 universitaris rebran el diploma de Promotors Tecnològics de les Illes Balears, que lliurarà el senyor Pere Oliver, director general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació del Govern de les Illes Balears.

El projecte Promotors Tecnològics de les Illes Balears, desenvolupat per la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), està emmarcat en les iniciatives impulsades per la Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnologic i Innovació de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació del Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears, mitjançant la Xarxa d’Antenes Tecnològiques, per promoure la formació i l’especialització de titulats universitaris en Gestió de la Innovació i la Transferència de Tecnologia. L’objectiu del curs és la formació i posterior integració de gent qualificada en l'àmbit de la innovació que pugui contribuir a modernitzar el teixit empresarial de les Illes Balears i millorar la competitivitat de les empreses.

Promotors Tecnològics de les Illes Balears és un programa de formació i pràctica professional, dirigit a estudiants de darrer curs i titulats universitaris. Al llarg del programa es forma els alumnes per a la realització d’un diagnòstic tecnològic de les empreses que detecti les oportunitats d’innovació que tenen; també els entrenen en la preparació i gestió de projectes d’innovació, desenvolupament tecnològic i investigació, com també en la cerca del finançament adient per poder posar-los en marxa.

En la fase següent, els alumnes, supervisats per experts, duen a la pràctica aquests coneixements amb casos reals a les empreses balears, els grups de recerca de la Universitat i centres tecnològics de les Illes.

Documents relacionats

Data de publicació: 17/06/2009