Escoltar

164 alumnes de les Illes Balears participaran a la VI Olimpíada de Geografia de la UIB

Dia: dimecres, 21 de març de 2012
Hora:
9.45 hores
Lloc:
sala d'actes de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos,
campus
universitari, Palma,
a
la Seu universitària de Menorca, Can Salort, c/ Major, 14, Alaior,
i
a la Seu universitària dEivissa i Formentera, c/ Bes, 9, Eivissa

Tindrà lloc la sisena edició de l’Olimpíada de Geografia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per a alumnes de segon de batxillerat. Hi participaran 164 alumnes de les Illes Balears: 151 a Mallorca, 3 a Menorca i 10 a Eivissa i Formentera.

La prova, que es realitzarà a totes les Illes de manera simultània mitjançant videoconferència, constarà d’un exercici en què l’alumne haurà de respondre preguntes d’opció múltiple. Per completar-la disposarà d’una hora. Els tres estudiants amb millors resultats tindran l'oportunitat de representar les Illes Balears a l'Olimpíada de Geografia a la III Olimpíada de Geografia d'àmbit estatal, que se celebrarà a Teulada (Alacant) del 20 al 22 d'abril.

Els tres millors classificats de la prova seran guardonats amb una matrícula gratuïta per al primer curs d’estudis universitaris a la UIB. A més, s’atorgaran tres accèssits: un per al millor alumne qualificat d’Eivissa i Formentera, un altre per al millor classificat de Menorca i un tercer per al guanyador de la prova de Mallorca, sempre que aquests alumnes no hagin obtingut algun dels altres premis.

També es premiaran els tres centres que hagin obtingut millors qualificacions, que rebran un diploma acreditatiu.

L’Olimpíada de Geografia l'organitza la UIB i compta amb el patrocini de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears i la col·laboració d'Halcón Viajes, Editorial Vicens Vives i el Col·legi Oficial de Geògrafs de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 21/03/2012

Data de publicació: 20/03/2012