Escoltar

La UIB obté del Govern de l'Estat 85.776 euros per a l'Escola de Doctorat i 190.332 euros per a l'adaptació a l'espai europeu d'ensenyament superior

La Universitat de les Illes Balears ha obtingut del Govern de l'Estat 85.776 euros per impulsar l'Escola de Doctorat. Aquesta subvenció forma part d'una partida de 6,5 milions d'euros que el Ministeri d'Educació inverteix en les universitats per impulsar la qualitat de les escoles de doctorat i per facilitar l'adaptació dels programes de doctorat a la nova reglamentació de l'espai europeu ensenyament superior.

A més, el Govern estatal també ha atorgat a la UIB 190.332 euros per l'adaptació de la Universitat a l'espai europeu d'ensenyament superior. Aquesta inversió forma part d'una partida de 8 milions d'euros que el Ministeri d'Educació inverteix en les universitats per afavorir la transparència i la rendició de comptes de les universitats a través del Sistema Integrat d'Informació Universitària i de la implantació de la comptabilitat analítica en cadascuna.

Documents relacionats

Data de publicació: 08/07/2011