XXV Jornades de Psicologia

Organitzades per l’Associació de Representants de Psicologia

Del 19 al 23 de març de 2018 tenen lloc a la Universitat de les Illes Balears les XXV Jornades de Psicologia, organitzades per l’Associació de Representants de Psicologia, una associació que té per objectius la representació dels alumnes, la defensa dels seus drets i interessos i la difusió del coneixement relacionat amb les diferents branques de la Psicologia.

Les Jornades de Psicologia es fan des de l'any 1993 a la UIB i són les jornades organitzades per alumnes més antigues de l'Estat. Durant una setmana psicòlegs professionals imparteixen tallers i conferències destinats a alumnes de Psicologia i d'altres estudis i a professionals que vulguin ampliar els seus coneixements sobre temes diversos de la Psicologia. 

Al llarg d’aquesta setmana, els inscrits podran participar en tallers i conferències d’experts en temes com «abordatge professional de la violència sexual en menors», «psicodrama i trastorn mental greu», «intervenció en drogodependències» (consultau-ne el programa).

Avui matí han inaugurat les jornades el Rector, Llorenç Huguet; el doctor Jordi Pich, degà de la Facultat de Psicologia; el senyor Javier Torres, degà del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears; i la senyora Alexandra Cabello, presidenta de l’Associació de Representants de Psicologia de la UIB.

Data de publicació: 20/03/2018