XXIV Jornades de Psicologia a la UIB, del 20 al 24 de març

L'Associació de Representants de Psicologia organitza una setmana de tallers i conferències

Del 20 al 24 de març de 2017 tindran lloc a la Universitat de les Illes Balears les XXIV Jornades de Psicologia, organitzades per l’Associació de Representants de Psicologia, una associació que té per objectius la representació dels alumnes, la defensa dels seus drets i interessos i la difusió del coneixement relacionat amb les diferents branques de la Psicologia.

Les Jornades de Psicologia es fan des de l'any 1993 a la UIB i són les jornades organitzades per alumnes més antigues de l'Estat. Durant una setmana psicòlegs professionals imparteixen tallers i conferències destinats a alumnes de Psicologia i d'altres estudis i a professionals que vulguin ampliar els seus coneixements sobre temes diversos de la Psicologia. 

Inauguració
Dia: dilluns, 20 de març de 2017
Hora: 8.45 hores
Lloc: sala d'actes de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

La inauguració de les jornades serà a càrrec de la presidenta de l’Associació de Representants de Psicologia, senyora Neus Zuzama; la presidenta del Consell d'Estudiants de la UIB, senyora Deborah de Oliveira; el degà de la Facultat de Psicologia, doctor Jordi Pich; el degà del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears, senyor Javier Torres; i el rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet.

Data de publicació: 17/03/2017