XXIV Assemblea Anual de la Xarxa de Biblioteques Universitàries

Inauguració
Dia: dimecres, 9 de novembre de 2016
Hora: 15.45 hores
Lloc: sala Aljub, Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani, plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, Palma 

La Universitat de les Illes Balears organitza la XXIV Assemblea Anual de la Xarxa de Biblioteques Universitàries (REBIUN), que tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2016 a Palma.

A la inauguració hi intervindran el rector de la Universitat Jaume I de Castelló i president de REBIUN, doctor Vicent Climent; el vicerector d'Investigació i Postgrau, doctor Jaume Carot; i el director del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, senyor Miquel Pastor.

El senyor Christian Ulrich Lauersen, director de la Biblioteca de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de Copenhaguen, serà l'encarregat d'impartir la conferència inaugural, «Towards Rubicon: A story about libraries that turn and face the strange».

La REBIUN és una comissió sectorial de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i constitueix un organisme estable en el qual estan representades totes les biblioteques universitàries i científiques espanyoles. La REBIUN està formada per les biblioteques de les 76 universitats membres de la CRUE (50 de públiques i 26 de privades) i el CSIC.  

Data de l'esdeveniment: 09/11/2016

Data de publicació: 02/11/2016