XXII Jornades de Psicologia

La cita, organitzada per l’Associació de Representants de Psicologia de la UIB, inclou un simposi sobre el TDAH, i conferències i tallers sobre temàtiques diverses, del 16 al 20 de març

Inauguració
Dia: el dilluns 16 de març de 2015
Hora: 9 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

L’Associació de Representants de Psicologia (ARP) de la UIB organitza les XXII Jornades de Psicologia, que es faran del 16 al 20 de març al campus universitari amb l’objectiu de contribuir a la formació dels alumnes de Psicologia i promoure la difusió del coneixement relacionat amb les diferents branques d’aquesta disciplina.

A la inauguració hi intervindran el cap d’estudis de Psicologia i vicedegà de la Facultat de Psicologia, doctor Rafael Jiménez, i la presidenta de l’Associació de Representants de Psicologia, Neus Palmer.

Jornades

Al llarg d’una setmana, s’impartiran dues conferències diàries i diversos tallers amb la participació de ponents de reconegut prestigi en l’àmbit estatal i internacional. Com a novetat d’aquesta edició, les jornades inclouran un simposi sobre el trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat (TDAH).

Les Jornades de Psicologia són les més antigues d'Espanya organitzades exclusivament per alumnes. Apropen aquesta disciplina a la comunitat universitària, afavoreixen l'intercanvi de coneixements i experiències entre els professionals convidats en matèries d'interès per a l'alumnat, i fomenten la participació de l'alumnat en activitats formatives extraacadèmiques.

Per assistir a les jornades, podeu formalitzar la inscripció a través del web de les jornades.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/03/2015

Data de publicació: 05/03/2015