XVI Trobada de la Xarxa Universitària d'Estudis de Postgrau i Educació Permanent

Els responsables de la formació de postgrau de les universitats espanyoles es reuneixen a Sa Riera els dies 29, 30 i 31 de març de 2017 

Inauguració
Dia: dijous, 30 de març de 2017
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d'actes, Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de la  XVI Trobada de la Xarxa Universitària d'Estudis de Postgrau i Educació Permanent. Hi intervindran el president de la RUEPEP, doctor Juan Ramón Velasco; el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior del Govern de les Illes Balears, doctor Juan José Montaño; i el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

La XVI Trobada de la Xarxa Universitària d'Estudis de Postgrau i Educació Permanent (RUEPEP) tindrà lloc a Sa Riera del 29 al 31 de març i l'organitzen la Universitat de les Illes Balears (UIB), la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i la Xarxa Universitària d'Estudis de Postgrau i Educació Permanent (RUEPEP).

Amb el lema «Evolució i perspectiva del postgrau i educació permanent: deu anys després de Bolonya», els responsables de formació de postgrau i d'educació permanent de les universitats espanyoles es reuniran a Palma per analitzar i debatre l'evolució, el present i el futur de la formació de postgrau universitària, un cop complerts deu anys del Reial decret 1393/2007. 

Data de l'esdeveniment: 30/03/2017

Data de publicació: 28/03/2017