X Jornada de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar

L'experiència del Grupo Antolín, un dels principals fabricants d'interiors d'automòbils, centra la desena edició

Dia: dijous, 16 de novembre de 2017
Hora: 17 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma

 

Tindrà lloc la X Jornada de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar (CBMEF), que tindrà com a ponent destacada la senyora Emma Antolín, consellera i directora de Responsabilitat Social Corporativa del Grupo Antolín. El grup és un dels principals fabricants d’interiors d’automòbil a escala global, i és present en 26 països. Té l’origen a Burgos, en un taller mecànic especialitzat en reparacions de vehicles i maquinària agrícola regentat per Avelino Antolín López. 

També hi intervindran el senyor Javier Alcántara, director de Fusions i Adquisicions de la Banca March, que dissertarà sobre el creixement inorgànic a l’empresa familiar; i el doctor Rafel Crespí, director de la CBMEF, que presentarà els primers resultats de l’estudi sobre els grups d’empreses familiars i la seva configuració a l’entorn regional de les Illes Balears.

Inauguraran l’acte el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el conseller delegat de la Banca March, senyor José Luis Acea; i el president de l’Associació Balear de l’Empresa Familiar (ABEF), senyor Rafael Salas. El moderador de la jornada serà el doctor Rafel Crespí, director de la CBMEF.

La Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar és una iniciativa conjunta de la Universitat de les Illes Balears, l’Institut de l’Empresa Familiar (IEF), l’Associació Balear de l’Empresa Familiar (ABEF) i la Banca March per a l’estudi i investigació de les característiques i la problemàtica de l’empresa familiar.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/11/2017

Data de publicació: 08/11/2017