VIII Cicle de Conferències Dr. Víctor Guerrero Ayuso

El grup de recerca ArqueoUIB organitza aquest cicle dedicat a la prehistòria i l'arqueologia

El grup de recerca ArqueoUIB ha organitzat el VIII Cicle de Conferències Dr. Víctor Guerrero Ayuso per als dies 13, 16, 20, 23 i 30 de novembre de 2017, que està dedicat al reconeixement de la trajectòria d’aquest professor jubilat de l'àrea de Prehistòria del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB.

Els professors que hi intervenen són el doctor Marco Zedda, de la Universitat de Sàsser (Itàlia); el doctor Sebastián Carosio, de la Universitat Nacional de Cuyo (Argentina); i Leire Estenoz, de la Universitat Nacional de La Plata (Argentina).

Programa

  • «Lo studio del DNA antico ci aiuta a capire l'origine e l'evoluzione degli animali domestici», a càrrec del doctor Marco Zedda, de la Universitat de Sàsser. Edifici Ramon Llull. LRA18. Dilluns 13 de novembre. 11-12 hores.
  • «L'osservazione delle razze di animali domestici ci aiuta a capire la storia di quel territorio», a càrrec del doctor Marco Zedda, de la Universitat de Sàsser. Edifici Ramon Llull. LRA16. Dijous 16 de novembre. 12-13 hores.
  • «Il popolamento di animali in Sardegna e nelle isole del Mediterraneo», a càrrec del doctor Marco Zedda, de la Universitat de Sàsser. Edifici Ramon Llull. LRA16. Dijous 16 de novembre. 13-14 hores.
  • «El poblamiento humano en Sudamérica», a càrrec del doctor Sebastián Carosio. Edifici Ramon Llull. LRA18. Dilluns 20 de novembre. 11-12 hores.
  • «El Formativo en Sudamérica», a càrrec del doctor Sebastián Carosio. Edifici Ramon Llull. LRA16. Dijous 23 de novembre. 12-13 hores.
  • «La dominación inca en el Noroeste y Centro Oeste argentino», a càrrec del doctor Sebastián Carosio. Edifici Ramon Llull. LRA16. Dijous 23 de novembre. 13-14 hores.
  • «Un viaje al pasado. Arqueología marítima en el Parque Marino Costero (Patagonia Austral, Argentina)», a càrrec de Leire Estenoz. Edifici Ramon Llull. Laboratori d’Història. Dijous 30 de novembre. 16-17.30 hores.

Data de publicació: 14/11/2017