VI edició del concurs per il·lustrar l'obra gràfica per als titulats de la UIB del curs 2019-20. El termini per presentar obres roman obert fins al dia 6 de juliol

La UIB, amb la col·laboració de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, convoca el VI concurs per il·lustrar l’obra gràfica per als titulats de la UIB del curs acadèmic 2019-2020. L’objecte de la convocatòria és premiar l’obra gràfica que es lliurarà reproduïda als alumnes que es graduïn el curs 2019-20. La temàtica de l’obra és l’Any Internacional de la Infermera i la Comare. El guanyador del concurs obtindrà un premi econòmic de 1.000 euros, a més de la reproducció de l’obra en òfset i la difusió a través dels mitjans de comunicació de la UIB. El termini per lliurar l’obra acaba el 6 de juliol.

Hi poden participar els alumnes matriculats a la Universitat de les Illes Balears el curs 2019-20 i els antics estudiants de la UIB que estiguin donats d’alta en el programa #SEMPREUIB (sempre.uib.cat) indicant-hi el número de soci. La inscripció en aquest concurs és gratuïta. Així mateix, els alumnes matriculats el curs 2019-20 o els cinc cursos anteriors, si presenten una justificació de haver-los fet en una de les institucions educatives o en un dels nivells següents: Escola Superior de Disseny de les Illes Balears, Escola d’Art de Menorca, Escola d’Art d’Eivissa, Batxillerat d’arts en qualsevol centre públic, concertat o privat de les Illes Balears, cicles formatius de les famílies professionals d’Imatge i So o d’Arts Gràfiques en qualsevol centre públic, concertat o privat de les Illes Balears.

Consultau-ne les bases! 

Documents relacionats

Data de publicació: 18/06/2020