Universitat Internacional d'Estiu per a Majors

La UIB rep del 6 al 12 de setembre 27 estudiants de més de 50 anys d’Alemanya, el Regne Unit i Espanya

Inauguració
Dia: dilluns, 7 de setembre de 2015
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc la inauguració de la VIII Universitat Internacional d’Estiu per a Majors (International Summer Senior University 2015). Hi intervindran el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, doctor Juan José Montaño; el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma, senyor Miquel Perelló; el director de Relacions Externes d’El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez; el director del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques, doctor Bernat Sureda; la directora de la Universitat Internacional d’Estiu per a Majors, doctora Carme Orte; i el vicerector d’Investigació i Postgrau, doctor Jaume Carot.

La doctora Joana M. Seguí Aznar, professora emèrita del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB, impartirà la conferència inaugural sobre la figura de l’escriptor Robert Graves.

Literatura, música i art a Mallorca

La vuitena edició de la Universitat Internacional d’Estiu per a Majors és un programa d’ensenyament d’una setmana de durada destinat a persones de més de 50 anys. Les activitats programades, que enguany tenen com a eix comú la literatura, la música i l’art a Mallorca, es faran en llengua anglesa i estan orientades a l’entesa intercultural entre persones de diferents països europeus.

Hi participaran 27 estudiants de més de 50 anys que vénen, a més de la UIB, d’universitats d’Alemanya, el Regne Unit i Espanya, i s'allotjaran a la Residència d'Estudiants de la UIB.

La VIII Universitat Internacional d'Estiu per a Majors és una iniciativa impulsada pel Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques i el Servei de Relacions Internacionals de la UIB.

Data de l'esdeveniment: 07/09/2015

Data de publicació: 03/09/2015