Una vuitantena d'estudiants de batxillerat participen a la II Olimpíada d'Història que se celebrarà a la UIB

Dia: 25 d'abril de 2008
Hora: 11 h
Lloc: aula de graus de l'edifici Ramon Llull,
i seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera

Una vuitantena d'estudiants de batxillerat d'aquest curs 2007-2008 participaran en la II Olimpíada d'Història, organitzada pel Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB i el Centre d'Estudis i Documentació Contemporània, amb el suport de la Direcció General d'Administració, Ordenació i Inspecció Educatives de la Conselleria d'Educació i Cultura, el Departament de Cultura del Consell de Mallorca i l'Obra Social de Sa Nostra.

L'objectiu és aproximar els estudis d'Història i la Universitat de les Illes Balears en general als estudiants preuniversitaris.

L'acte consistirà en una jornada a la UIB per als alumnes participants i en una prova sobre els aspectes d'història vists a classe pels alumnes durant els seus estudis de segon de batxillerat. És a aquests alumnes a qui s'adreça la present olimpíada. Cada participant rebrà un obsequi i després hi haurà una mica de berenar.

Enguany, la Universitat de les Illes Balears ha decidit concedir als guanyadors de l'Olimpíada la matrícula gratuïta per al seu primer curs universitari, sempre que el facin a la UIB. D'altra banda, s'estableixen altres premis en metàl·lic per als alumnes i en material didàctic per als centres dels alumnes guanyadors.

Documents relacionats

Data de publicació: 25/04/2008