Un estudi impulsat pel Consell Social de la UIB analitza les àrees de coneixement estratègiques per ampliar l'oferta d'estudis

La Universitat de les Illes Balears acull el dilluns, 18 desembre, la presentació de l’informe elaborat pel Consell Econòmic i Social de les Illes Balears 

Dia: dilluns, 18 de desembre de 2023
Hora: 19 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

La Universitat de les Illes Balears acull la presentació de l’estudi Necessitats socioeconòmiques d’implantacions de noves titulacions a la Universitat de les Illes Balears. Una proposta estratègica, que tindrà lloc el dilluns, 18 de desembre, a les 19 hores, a l’edifici Sa Riera. Hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Jaume Carot; el conseller d’Educació i Universitats, senyor Antoni Vera; el president del Consell Social de la UIB, senyor Bartomeu Llinàs; el president del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears (CES), senyor Rafel Ballester, i el senyor Miquel Salvà, assessor econòmic del CES.

L’estudi és una iniciativa del Consell Social de la UIB, que l'ha encarregat al Consell Econòmic i Social de les Illes Balears amb l’objectiu d’identificar i proposar les àrees de coneixement que poden ser d’especial interès per a la implantació de noves titulacions de grau i màster que ampliïn l’oferta d’estudis de la Universitat.

Amb aquesta finalitat, l’estudi analitza el mapa de titulacions que la UIB ofereix actualment, la compara amb altres universitats de l’Estat i n’avalua la producció científica. També analitza el context socioeconòmic, laboral i educatiu de les Illes Balears i la relació amb l’oferta acadèmica. Finalment, l’estudi identifica els sectors estratègics que cal desenvolupar a les Illes Balears per impulsar un canvi cap a un model productiu basat en l’economia del coneixement. 

Data de l'esdeveniment: 18/12/2023

Data de publicació: 15/12/2023