Un campament de petits científics per despertar la curiositat dels infants

Vint alumnes de sisè de primària passaran dos dies al campus i combinaran experiències científiques i tecnològiques amb l’aventura i l’esport 

Dia: inauguració dimarts, 26 de juny de 2018
Hora: 9.30 h
Lloc: CampusEsport, campus universitari, Palma 

El Vicerectorat d’Estudiants de la UIB, a través del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB), organitza  el II Campament Petits Científics, que es farà els dies 26 i 27 de juny de 2018 al campus universitari.

El dia 26 de juny, a les 9.30 hores, a CampusEsport, la doctora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants de la UIB, i el doctor Juan José Montaño, director general de Política Universitària i d’Ensenyament Superior, donaran la benvinguda als estudiants que hi participen.

Un total de vint alumnes de sisè de primària participen en aquest projecte educatiu en què podran gaudir d’un conjunt d’activitats científiques i tecnològiques combinades amb altres d’esportives i amb l’aventura de dormir en tendes al campus mateix. Una proposta elaborada per despertar la curiositat per l’ampli ventall de possibilitats que ofereix la ciència i la tecnologia, a més d’adquirir valors com la solidaritat i la companyonia.

Els alumnes disposaran d’una directora i un monitor de temps lliure per a les activitats esportives, mentre que comptaran amb la supervisió d’alumnes col·laboradors de la Facultat de Ciències i de l’Escola Politènica Superior de la UIB per a les activitats científiques i tecnològiques.

Entre les activitats que podran fer al II Campament Petits Científics destaquen jocs de matemàtiques, observació d'estels durant la nit, fer d’arqueòlegs per un dia, cuina…, i faran ciència o programació de robots, entre d’altres. 

Hi col·laboren la Facultat de Ciències, l’Escola Politècnica Superior de la UIB, la Fundació «Sa Nostra», Caixa de Balears, i Labo'Life. 

Data de l'esdeveniment: 25/06/2018

Data de publicació: 25/06/2018