Trobada d'Empreses i l'Escola de Doctorat de la UIB

La UIB acosta la recerca dels doctorands a les empreses de les Illes Balears 

Dia: dijous, 25 de juny de 2015
Hora: 9.30 hores
Lloc: Aula de Graus de l’edifici Antoni M. Alcover, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de la I Trobada d’Empreses i Escola de Doctorat de la UIB. Hi intervindran el director territorial de Banc Santander, senyor Ignacio Alcaraz; el director de l’Escola de Doctorat de la UIB, doctor Jeroni Morey; el director de la Càtedra Santander-UIB d’Innovació i Transferència del Coneixement, doctor Bartomeu Alorda; el vicerector d’Innovació i Transferència, doctor Jordi Llabrés; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

Trobada d’Empreses i l’Escola de Doctorat

La I Trobada d’Empreses i Escola de Doctorat de la UIB té com a finalitat que les empreses de les Illes Balears coneguin la recerca que els doctorands duen a terme i que pot ser d’interès per millorar la competitivitat de les empreses que els vulguin incorporar. Les empreses participants en aquesta trobada podran manifestar directament els seus interessos i inquietuds als responsables dels diferents programes de doctorat, per tal de facilitar la transferència de coneixement de la Universitat cap a les empreses, i que aquestes se’n puguin beneficiar amb innovacions d’alt valor afegit. Aquesta primera jornada se centrarà en el sector turístic i afins: hoteleria, restauració, gestió telemàtica, urbanisme, planificació, transport aeri, etc.

La Trobada l’organitzen conjuntament l’Escola de Doctorat de la UIB, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, i la Càtedra Santander-UIB d’Innovació i Transferència del Coneixement, promoguda per la Universitat amb el suport de Banc Santander a través de Santander Universidades.  

Data de l'esdeveniment: 25/06/2015

Data de publicació: 24/06/2015