Tres alumnes de la UIB triomfen a les VII Jornades Doctorals del Grup 9 d'Universitats

Marta Fernández, Andrea Costa i Andrea Yupanqui han estat les guanyadores en les categories d'arts i humanitats, ciències, i ciències socials i jurídiques, respectivament

 

Tres alumnes de la Universitat de les Illes Balears han aconseguit el primer premi en el concurs de pòsters científics de les VII Jornades Doctorals del Grup 9 d'Universitats, que han tingut lloc a la Universitat de la Rioja, del 10 al 12 d'abril.

En la categoria d'arts i humanitats, la guanyadora ha estat Marta Fernández Siria, amb el pòster Castillos y Palacios del Reino de Mallorca. Función y definición de los espacios y de sus elementos constructivos y decorativos en época medieval.

En la categoria de ciències, la guanyadora ha estat Andrea Costa López, amb el pòster Validación de células sanguíneas humanas como biomarcadores de salud: Estudio METAHEALTH-TEST.

En la categoria de ciències socials i jurídiques, la guanyadora ha estat Andrea Yupanqui Concha, amb el pòster ¿Qué se sabe sobre esterilizaciones forzadas en mujeres y niñas con discapacidad? 

Data de publicació: 15/04/2019