Torna el cicle "La Bona Vida", que convida a una vida saludable des de l'alimentació, l'esport i les emocions

Tallers de cuina amb Macarena de Castro (estrella Michelin) i Margalida Alemany 

El cicle La Bona Vida torna a la UIB per quart any consecutiu. Al mes de desembre s’encetà amb la presentació d’un llibre de Santi Taura, editat per Edicions UIB, arran de la seva participació al cicle, i que és el primer volum d’una nova col·lecció de llibres de gastronomia.

Enguany, La Bona Vida proposa dos tallers de cuina: un amb la cuinera Margalida Alemany, de Can Tàpera; i l’altre amb Macarena de Castro, l’única cuinera amb estrella Michelin amb restaurant a Mallorca (Jardín).

Per altra banda, el cicle proposa un taller d’emocions i salut, a càrrec de la psicòloga i investigadora del IUNICS (UIB-CSIC) Maria Jesús Serrano.

I en darrer terme, La Bona Vida convida a utilitzar SEF Consulting, un servei virtual d'assessorament en exercici físic saludable, amb l'objectiu de resoldre els dubtes que sorgeixin als practicants mitjançant l'ús del correu electrònic.

El cicle compta amb la col·laboració de Bodegues Tianna Negre, Túnel, Can Majoral, Vins Toni Gelabert, Vins Miquel Gelabert i Armero i Adrover.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 07/02/2013

Data de publicació: 07/02/2013