Taller per promoure idees innovadores en turisme i mobilitat

El Club d’Emprenedors de la UIB col·labora amb el concurs Miro In Cube 2020, dotat amb 5.000 euros 

En el marc de la tercera edició del concurs d’Innovació Turística Miro In Cube 2020, que ja està en marxa, el Club d’Emprenedors de la UIB ha organitzat un taller pràctic sobre intel·ligència artificial (IA) aplicada al turisme, que tindrà lloc el dimecres 5 de febrer, a les 12 hores, a l’aula A11 de l'edifici Anselm Turmeda.

El taller comptarà amb la participació de Llorenç Valverde, professor del Departament de Matemàtiques i Ciència Computacional de l'Escola Superior Politècnica de la UIB, que abordarà les oportunitats que planteja la IA per resoldre els reptes de la desestacionalització turística, l'impacte mediambiental o social al territori. Després de la xerrada, hi haurà una sessió de generació d'idees com a part del concurs d'idees innovadores en l’àmbit del turisme Miroincube2020.

Els participants al concurs poden presentar les idees de negoci en grups de 2 o 3 membres i competir per una de les quinze entrades per a l’acte de cloenda de la iniciativa MiroinCube 2019, previst per a dia 25 de febrer al 4YFN a Barcelona (amb les despeses desplaçament incloses). Les cinc millors idees accediran a un programa de formació i preparació de les propostes al llarg dels tres dies previs a la final de Barcelona (dies 20, 21 i 22 de febrer) a les infraestructures de la incubadora d’empreses de base tecnològica del ParcBit. A més, la millor proposta rebrà una dotació de 5.000 euros per part de MiroinCube.

La finalitat és proposar solucions als reptes que planteja la sostenibilitat del sector turístic, com ara l'augment de la demanda energètica amb conseqüències directes en les emissions de CO2, la gestió de residus, la gestió de l'increment en la densitat del trànsit rodat i el transport públic, l’augment dels preus de les propietats privades, el deteriorament del patrimoni cultural i llocs classificats, o els problemes per garantir la seguretat de les persones.

Si estàs interessat a assistir al taller pots enviar un correu a info@emprenbit.org, especificant el nom, llinatges i estudis en el que estàs matriculat.

En trobareu més informació a:

https://fueib.org/ca/noticias/fueib/422/miro-in-cube-premiara-a-les-millors-idees-del-sector-turistic-emprant-la-intelligencia-artificial

Data de l'esdeveniment: 05/02/2020

Data de publicació: 30/01/2020