«Síria, una tragèdia sense final a la vista?»

Lliçó inaugural dels estudis de postgrau de la UIB a càrrec del senyor Jesús Núñez Villaverde, codirector de l’Institut d’Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària 

Dia: dilluns, 26 de setembre de 2016
Hora: 12 hores
Lloc: Sala de Graus de l’edifici Ramon Llull, campus universitari, Palma

El senyor Jesús Núñez Villaverde, codirector de l’Institut d’Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària, impartirà la conferència «Síria, una tragèdia sense final a la vista».

La ponència inaugurarà els estudis de postgrau de la UIB, que organitzen el Centre d’Estudis de Postgrau i l’Escola de Doctorat de la UIB.

El senyor Jesús Núñez Villaverde és especialista en temes de seguretat, construcció de la pau i prevenció de conflictes, amb especial atenció al món àrab-musulmà. Professor de la Universitat Pontifícia de Comillas. President del Comitè Espanyol de la UNRWA (Agència de les Nacions Unides per als Refugiats Palestins). Membre de l'International Institute for Strategic Studies (IISS), Londres, des de 1993.
Consultor del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament (PNUD) en l'àmbit de la construcció de la pau i la prevenció de conflictes violents.

Vocal del Comitè Directiu de l’Encontre Civil Euromed (ECE), des de la seva creació el 2008. Col·laborador en diferents mitjans de comunicació. 

Data de l'esdeveniment: 26/09/2016

Data de publicació: 21/09/2016