Roda informativa: Presentació de l'"Anuari de l'envelliment. Illes Balears 2011", elaborat per la Càtedra d'Atenció a la Dependència i Promoció de l'Autonomia Personal de la UIB

Rosa Regàs impartirà la conferència «Una mirada a la vellesa»

Roda informativa
Dia: dijous, 24 de novembre de 2011
Hora: 17.30 hores
Lloc: espai A de la Fundació la Caixa,
plaça de Weyler, 3, Palma

La doctora Carme Orte, directora de la Càtedra d’Atenció a la Dependència i Promoció de l’Autonomia Personal de la UIB, presentarà l’Anuari de l’envelliment. Illes Balears 2011 als mitjans de comunicació interessats.

També hi intervindran alguns dels autors/investigadors de l’Anuari: Catalina Juan, Margarita Viñuela, Ferran Lluc, M. Ángeles Pérez i Liberto Macías

Presentació pública
Dia: dijous, 24 de novembre de 2011
Hora: 19.30 hores
Lloc: espai A de la Fundació la Caixa,
plaça de Weyler, 3, Palma

La senyora Margalida Ferrando, directora general de Família, Benestar Social i Atenció a les Persones en Situació Especial del Govern de les Illes Balears; la doctora Carme Orte, directora de la Càtedra d’Atenció a la Dependència i Promoció de l’Autonomia Personal de la UIB; i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, presentaran l’Anuari de l’envelliment. Illes Balears 2011.

Tot seguit, la senyora Rosa Regàs, escriptora, Premi Planeta 2001, impartirà la conferència «Una mirada a la vellesa».

L'Anuari de l'envelliment. Illes Balears 2011 és el quart que es publica, emmarcat en els objectius de la Càtedra d'Atenció a la Dependència i Promoció de l'Autonomia Personal de la UIB. L’obra és resultat d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració i la UIB.

L’obra la conformen vint treballs realitzats per diferents autors que analitzen aspectes diversos de la realitat de la gent gran a les Illes Balears, com el sobreenvelliment femení a les Illes Balears, l’atenció a les persones en situació de dependència a Palma, o una perspectiva de l’envelliment des de l’atenció primària, entre d’altres.

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 24/11/2011

Data de publicació: 23/11/2011