Reunió d'urgència de la Conferència de Deganes i Degans d'Educació

Per complir el seu compromís amb l’educació, la Conferència de Deganes i Degans s’ha reunit d’urgència per coordinar la continuïtat de la formació dels estudiants dels títols d’Educació  

Davant l’aplicació de l’estat d’alarma i la supressió de la docència presencial, la Conferència de Deganes i Degans es posa a disposició de la comunitat universitària per establir una estratègia conjunta de treball que permeti la continuïtat del curs i la formació dels estudiants. 

La Conferència de Deganes i Degans és conscient de l’esforç que fan els centres docents en la seva capacitat d’adaptar-se a les circunstàncies. Tot i això, cal donar resposta a les pràctiques obligatòries que han de dur a terme els estudiants a centres no universitaris. Per aquest moitu, la Conferència, en coordinació amb la CRUE i altres conferències de titulacions amb pràctiques, treballa per fer propostes i trobar-hi solució. 

Finalment, la Conferència de Deganes i Degans d’Educació demana que la comunitat universitària compleixi les instruccions de les autoritats sanitàries per superar aquesta situació al més aviat possible. 

Documents relacionats

Data de publicació: 18/03/2020