Recepció de l'equip de vela de la UIB

Els membres de l’equip de vela de la UIB varen guanyar el Campionat d’Espanya Universitari de Vela organitzat per la UIB i el CN s’Arenal 

Dia: dimarts, 26 de maig de 2015
Hora: 10.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma  

El Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló; la vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat, doctora Margalida Payeras; i el coordinador de les activitats físiques i esportives de la UIB, doctor Pere A. Borràs, rebran els membres de l’equip de vela de la UIB, que va resultar guanyador del Campionat d’Espanya Universitari de Vela que es va fer al Club Nàutic s’Arenal del 13 al 15 de maig. La prova la varen organitzar conjuntament la UIB i el CN s’Arenal.

L’equip de vela de la UIB l’integren Adrià Barceló, alumne del grau de Dret; Enric Noguera, alumne del grau d’Administració d’Empreses; Joan Sansó, alumne del grau d’Administració d’Empreses; i Fátima Reyes, alumna del grau de Fisioteràpia.

El Campionat d'Espanya Universitari de Vela, en què varen prendre part representants de la Universitat de la Corunya (UDC), la Universitat de València (UV), la Universitat d'Alacant (UA), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Politècnica de Madrid (UPM), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat Miguel Hernández d'Elx, a més de la Universitat de les Illes Balears, es va disputar amb l'organització tècnica del Club Nàutic s'Arenal des del dimecres 13 fins al divendres 15 de maig, a bord d'embarcacions de la classe monotip J80.  

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 26/05/2015

Data de publicació: 25/05/2015