Presentació del llibre "Perfils lingüístics balears", del doctor Joan Veny

També es presentaran els dos darrers volums publicats de les Obres Completes de Miquel dels Sants Oliver 

Roda informativa
Dia: divendres, 18 de desembre de 2015
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala de juntes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, Palma 

Tindrà lloc la presentació als mitjans del llibre Perfils lingüístics balears, del doctor Joan Veny, i dels dos darrers volums publicats de les Obres Completes de Miquel dels Sants Oliver. 

Hi intervindran el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el president de l’Institut d’Estudis Catalans, doctor Joandomènec Ros; la presidenta de la Secció Filològica de l’IEC, doctora Teresa Cabré; el director de l’Institut d’Estudis Baleàrics, senyor Josep Ramon Cerdà; el delegat de l'IEC a Palma i catedràtic del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, doctor Damià Pons; el director de l’edició de les Obres Completes de Miquel dels Sants Oliver i catedràtic del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, doctor Pere Rosselló; el doctor Lleonard Muntaner, editor; i el doctor Joan Veny, autor del llibre i membre de l’IEC.

Presentació
Dia: divendres, 18 de desembre de 2015
Hora: 19.30  hores
Lloc: seu de l’Institut d’Estudis Baleàrics, c/ de la Protectora, 10, local 11, Palma 

Tindrà lloc la presentació del llibre Perfils lingüístics balears, del doctor Joan Veny. Hi intervindran el president de l’Institut d’Estudis Catalans, doctor Joandomènec Ros; la presidenta de la Secció Filològica de l’IEC, doctora Teresa Cabré; el director de l’Institut d’Estudis Baleàrics, senyor Josep Ramon Cerdà; i el doctor Joan Veny, autor del llibre i membre de l’IEC. Moderarà l’acte el doctor Lleonard Muntaner, editor. 

Data de l'esdeveniment: 18/12/2015

Data de publicació: 15/12/2015