Presentació del llibre «Historia Del Regimiento De Infantería Palma-47»

El degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB, Miquel Deyá, és coautor de l’obra, la qual recull els 150 anys del servei militar a Mallorca 

Dia: dijous, 8 de setembre de 2022
Hora: 19 hores
Lloc: Celler del Palau de l’Almudaina, Palma 

El degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB, Miguel José Deyá, i els investigadors en història militar Juan Bernardo Albertí i Juan José Negreira presenten el llibre Historia del Regimiento de Infantería Palma-47. L’acte, organitzat per la Comandància General de Balears, serà el pròxim 8 de setembre al Palau de l’Almudaina de Palma.

L’obra recull els 150 anys del servei militar a Mallorca (1872-2022) en més de 250 pàgines que recorden la convivència dels soldats provinents de diferents indrets d’Espanya. Fa referència a l’ambient on militars de carrera i soldats forjaren amistat fruit de la camaraderia.

El passat 28 de febrer, el regiment va celebrar l’aniversari amb una exposició oberta al públic. Des dels seus orígens, el Regiment d’Infanteria Palma-47 ha tingut relació amb la societat mallorquina amb col·laboracions de tota casta, com esdeveniments esportius, fires, actes institucionals, catàstrofes i, més recentment, l’operació Balmis i la Missió Baluarte, amb motiu de la pandèmia causada per la COVID-19. 

Data de l'esdeveniment: 08/09/2022

Data de publicació: 05/09/2022