Presentació del llibre "Enganxa't a la poesia"

L'obra és una iniciativa del Servei Lingüístic de la UIB per incentivar la lectura de poesia

Dia: dimecres 23 d'abril de 2008
Hora: 17 h
Lloc: sala de juntes de Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc la presentació als mitjans de comunicació del llibre Enganxa't a la poesia. Una iniciativa del Servei Lingüístic de la UIB amb l'objectiu d'incentivar la lectura, concretament de poesia, entre la comunitat universitària i societat en general, a través de 18 poetes joves, vinculats a la Universitat de les Illes Balears.

Els poetes que participen a l'obra són: Pere Bergas, Maite Brazales, Joan Cabalgante, Joan Antoni Cerrato, Tomeu Dalià, Miquel Herrera, Glòria Julià, Jaume Munar, Miquel Perelló, Pere Perelló, Pep Pomar, Jaume Pons, Joan Miquel Oliver, Carles Rebassa, Llorenç Romera, Emili Sánchez-Rubio, Pau Vadell, Xavi Vela.

La iniciativa de l'obra ha anat a càrrec de l'àrea de dinamització lingüística del Servei Lingüístic. La idea i el disseny són obra del senyor Jaume Falconer i la coordinació dels poetes ha anat a càrrec del doctor Antoni Artigues.

Hi seran presents el senyor Jaume Falconer, membre del Gabinet Tècnic d'Imatge de la UIB; el doctor Antoni Artigues, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General; el doctor Ramon Bassa, director del Servei Lingüístic; i el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la UIB.

Data de publicació: 23/04/2008