Presentació del Projecte de Mobilitat Eficient 2010-2012 de la Càtedra EndesaRed d'Innovació Energètica de la UIB

La Rectora de la UIB assistirà a la inauguració del primer punt de recàrrega d’Endesa per a vehicles elèctrics

Dia: dimecres, 28 de juliol de 2010
Hora: 11.30 hores
Lloc: Seu Social d’Endesa a les Illes Balears,
c/ de Sant Joan de Déu, 1, Palma

La doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB, presentarà el Projecte de Mobilitat Eficient 2010-2012 de la Càtedra EndesaRed d’Innovació Energètica de la UIB, l’Ajuntament de Palma i Endesa. Així mateix s’inaugurarà el primer punt de recàrrega d’Endesa per a vehicles elèctrics, a càrrec del senyor Francesc Antich, president del Govern de les Illes Balears; la senyora Aina Calvo, batllessa de Palma; i el senyor Andreu Rotger, director general d’Endesa a les Illes Balears.

També hi assistiran el senyor Albert Moragues, conseller de Presidència del Govern de les Illes Balears; la senyora Francesca Vives, consellera de Comerç, Indústria i Energia del Govern de les Illes Balears; el senyor Felicià Fuster, president del Consell Social de la UIB i del Consell Assessor d’Endesa; el doctor Gabriel Oliver, director de l’Escola Politècnica Superior de la UIB; i el doctor Miquel Roca, director de la Càtedra EndesaRed d‘Innovació Energètica de la UIB.

La Càtedra EndesaRed d’Innovació Energètica de la UIB es crea l’any 2008 amb l’objectiu de promocionar les activitats docents i d’investigació en l’àmbit de la generació, el transport, la distribució i la comercialització de l’energia elèctrica. En el marc d’aquesta càtedra es desenvolupen, entre d’altres projectes de recerca, el Projecte de Mobilitat Eficient 2010-2012.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 28/07/2010

Data de publicació: 27/07/2010