Presentació de la Universitat Oberta per a Majors als Pobles de Mallorca

Dia: divendres, 27 d'abril de 2012
Hora:
12 hores
Lloc:
sala d'actes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

La Universitat de les Illes Balears presentarà el programa la Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles de Mallorca de l'any 2012 als tinents de batlle i regidors dels vint-i-un municipis on es duran a terme les activitats. Aquest programa compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears, El Corte Inglés, l'Obra Social de Sa Nostra i els ajuntaments dels municipis implicats.

L'edició 2012 de la UOM als Pobles de Mallorca organitzarà programes en vint-i-un municipis i arribarà, aquest any, a tres pobles nous, Sant Llorenç des Cardassar, Selva i Sant Joan. Aquesta edició de la UOM als Pobles de Mallorca es farà també a Alcúdia, Andratx, Binissalem, Capdepera, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Marratxí, Muro, Petra, Pollença, Porreres, Puigpunyent, sa Pobla, Santa Margalida, Santa Maria del Camí, Sineu i Son Servera.

A l'acte d'inauguració hi estan convidats els batlles dels pobles participants, els regidors d'Educació, de Cultura i de Serveis Socials dels diferents municipis, com també els responsables dels centres universitaris municipals i de les federacions i associacions de persones grans dels pobles.

També hi assistiran el vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, senyor Joan Rotger; el director de l’Obra Social de la Caixa de Balears, “Sa Nostra”, senyor Andreu Ramis; el director del Departament de Relacions Externes d'El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez; la directora de la UOM, doctora Carme Orte; i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

La UOM està dirigida a persones adultes més grans de 55 anys o persones prejubilades que estiguin interessades a realitzar alguns dels programes o de les activitats que es duen a terme. Aquestes activitats es poden impartir a la UIB, a les seus universitàries, als centres universitaris municipals i en altres llocs que puguin acordar-se. Amb el programa UOM als Pobles de Mallorca, la UIB pretén apropar-se als ciutadans dels pobles de Mallorca i fer universitat a través de la formació, de la cultura i de la disseminació del coneixement.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/04/2012

Data de publicació: 26/04/2012