Presentació de la UOM als Pobles d'Eivissa 2017-18

El doctor Josep A. Prats, professor associat del Departament de Geografia de la UIB, impartirà la lliçó inaugural «Eivissa i la conservació del territori» 

Roda informativa
Dia: divendres, 4 de maig de 2018

Hora: 16.30 hores
Lloc: sala d'actes de la Seu universitària d'Eivissa i Formentera, antic edifici de Comandància, c/ del Calvari, 1, Eivissa 

Inauguració
Dia: divendres, 4 de maig de 2018

Hora: 17 hores
Lloc: sala d'actes de la Seu universitària d'Eivissa i Formentera, antic edifici de Comandància, c/ del Calvari, 1, Eivissa 

Tindrà lloc la inauguració del programa La Universitat Oberta per a Majors als Pobles d'Eivissa. Hi intervindran el conseller d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell Insular d'Eivissa, senyor David Ribas; la delegada territorial d’Educació a Eivissa i Formentera, senyora Margalida Ferrer; el sotsdirector comercial de CaixaBank, senyor Antoni Palau; la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí; i el director de la Universitat Oberta per a Majors, doctor Antoni Gamundí.

Tot seguit, el doctor Josep A. Prats, professor associat del Departament de Geografia de la UIB, impartirà la lliçó inaugural «Eivissa i la conservació del territori».

La UOM als Pobles d’Eivissa és un programa formatiu de conferències que es realitza en diferents municipis d'Eivissa durant el mes de maig. Els pobles que hi participen són Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu, Sant Joan de Labritja, Sant Josep de sa Talaia, Jesús, Sant Jordi i Sant Rafel. En aquests municipis s'impartiran les conferències següents:

- «Formentera i Eivissa: 300 anys de germanor», a càrrec del senyor Felip Cirer.
- «La Segona República a Eivissa i Formentera», a càrrec de la doctora Neus Escandell i del doctor Antoni Josep Viñarás.
- «La nostàlgia té sabor: més enllà d’una recepta tradicional», a càrrec del senyor Josep Lluís Joan.
- «Mestres d’aixa i calafats. Passat i present de la construcció naval a Eivissa», a càrrec de la senyora Susanna Cardona
- «La importància de menjar: consells per a una dieta saludable», a càrrec de la doctora Antònia M. Cardona.

Aquest programa es fa en el marc de l'activitat de la Universitat Oberta per a Majors, projecte dinàmic i viu amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Amb el lema «Aprendre no té edat», comú a tots els programes de la UOM, es milloren els coneixements de la població de més de cinquanta anys i també la seva qualitat de vida.

Data de l'esdeveniment: 04/05/2018

Data de publicació: 03/05/2018