Presentació de l'"Anuari de l'educació de les Illes Balears 2016"

Fruit de la col·laboració entre la Fundació Guillem Cifre de Colonya i la UIB 

Roda informativa
Dia: dimecres, 23 de novembre de 2016
Hora: 17.30 hores
Lloc: Cambra de Comerç de Mallorca, c/ de l’Estudi General, 7, Palma

Tindrà lloc la roda informativa de presentació de l’Anuari de l’educació de les Illes Balears 2016, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

L’Anuari l’han dirigit el doctor Lluís Ballester i la doctora Carme Orte, professors del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB i investigadors del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la UIB.

La roda informativa serà a càrrec del doctor Lluís Ballester, la doctora Carme Orte, el senyor Lluís Vidaña, el senyor Miquel Mestre, el senyor Bartomeu Canyelles i la senyora Catalina M. Bover, que són alguns dels autors dels articles de l’Anuari. 

Presentació pública
Dia: dimecres, 23 de novembre de 2016
Hora: 19 hores
Lloc: Cambra de Comerç de Mallorca, c/ de l’Estudi General, 7, Palma

La presentació de l’Anuari serà a càrrec del senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; i el doctor Martí March, conseller d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears; i la doctora Carme Orte, directora de l’Anuari de l’educació i professora del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB.

En el decurs de l’acte el senyor Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista, impartirà la conferència: «Abandonar d’hora la formació i el desig d’aprendre». 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 23/11/2016

Data de publicació: 18/11/2016