Presentació de l'Anuari de l'Educació de les Illes Balears 2014 a Menorca

Roda informativa
Dia: dijous, 29 de gener de 2015
Hora: 17.15 hores
Lloc: Centre Artístic de Ciutadella, plaça del Born, 19 

Tindrà lloc la roda informativa de presentació de l’Anuari de l’Educació 2014, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

L’Anuari l’ha dirigit el doctor Martí March, catedràtic de Sociologia de l’Educació i de Pedagogia Social, i és una iniciativa del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES).

La roda informativa serà a càrrec del senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, i el doctor Martí March, director de l’Anuari, a més d’alguns autors dels articles de la publicació.

Presentació pública
Dia: dijous, 29 de gener de 2015
Hora: 20.15 hores
Lloc: Centre Artístic de Ciutadella, plaça del Born, 19

L’acte oficial de presentació tindrà lloc el mateix dijous, a les 20.15 hores, a càrrec del senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; el doctor Martí March, catedràtic de Sociologia de l’Educació i de Pedagogia Social de la Universitat de les Illes Balears, i la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries de la UIB, a més d’alguns representants institucionals.  

Data de publicació: 29/01/2015