Premi a la tesi doctoral de Josep Horrach

L'Associació Espanyola de Professors de Dret Internacional i Relacions Internacionals ha atorgat el IV Premi AEPDIRI Mariano Aguilar Navarro a la millor tesi doctoral en Dret Internacional Privat (2019-2021) 

El doctor Josep Horrach, professor ajudant doctor del Departament de Dret Públic de la Universitat de les Illes Balears, ha estat guardonat amb el IV Premi AEPDIRI Mariano Aguilar Navarro a la millor tesi doctoral en Dret Internacional Privat (2019-2021), que atorga l'Associació Espanyola de Professors de Dret Internacional i Relacions Internacionals. El diploma acreditatiu li serà lliurat a l’Assemblea General de l’Associació que tindrà lloc el 17 de desembre de 2021 a la Universitat Rovira i Virgili, de Tarragona.

La tesi doctoral guardonada va ser defensada a la Universitat de les Illes Balears, amb el títol «La determinación de la jurisdicción y la ley aplicable en materia de competencia desleal en el marco de la economía de las plataformas virtuales», sota la direcció conjunta del professor Dr. Federico Garau Sobrino i la professora Dra. Silvia Feliu Álvarez de Sotomayor, ambdós de l'àrea de Dret Internacional Privat de la UIB. L’investigador aborda en aquesta tesi l’anàlisi de la competència judicial internacional i la llei aplicable en matèria de competència deslleial, tenint presents les particularitats derivades de l’economia de les plataformes virtuals.

Josep Horrach

El doctor Horrach és professor ajudant doctor del Departament de Dret Públic de la UIB, i imparteix docència al grau de Dret, a les assignatures de Dret Internacional Privat i Nocions Bàsiques de Dret. És graduat en Dret per la Universitat de les Illes Balears, màster en Advocacia per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de les Illes Balears (ICAIB) i la UIB, i doctor internacional per la Universitat de les Illes Balears.

Per altra banda, és autor de publicacions relacionades amb l’economia de les plataformes virtuals, el turisme col·laboratiu, la competència deslleial, els contractes intel·ligents (smart contracts) i la tecnologia de cadena de blocs (blockchain). Així mateix, ha fet estades d’investigació al Institut Max Planck de Dret Privat Internacional i Comparat d’Hamburg, i participa activament en diversos projectes d’investigació.

Notícia relacionada

Data de publicació: 21/09/2021