Preestrena del curtmetratge "Chanson d'amour"

Realitzat pel LADAT, compta amb la col·laboració de Chenoa, l’Orquestra Simfònica del Conservatori, Víctor Uris i Mercè Pons  

Dia: dijous, 10 de desembre de 2015
Hora: 20.30 h
Lloc: Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, c/ d’Alfons el Magnànim, 64, Palma

(Només amb invitació) 

El senyor Juan Montes de Oca, director de la Unitat d’Animació i Tecnologies Audiovisuals de la UIB (LADAT), i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, presentaran el curtmetratge Chanson d’amour.

El curtmetratge s’ha realitzat al LADAT, amb el patrocini de l’Ajuntament de Calvià i la Fundació Palma Turisme 365 i amb la col·laboració d’IB3, el Consell Insular de Mallorca, el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, Alias Music i Air Europa.

Chanson d’amour explica una història en la qual triomfen la felicitat i l’amor. La nova producció del LADAT segueix avançant en les metodologies i tècniques desenvolupades en la seva creació, alhora que aposta per la innovació estètica basada en la composició d’escenaris i personatges 3D inspirats en el pintor Marc Chagall.

El LADAT presentarà la seva darrera obra en diferents festivals internacionals (té més de 200 premis i 800 nominacions) i també als premis Goya (quatre nominacions). 

Data de l'esdeveniment: 10/12/2015

Data de publicació: 09/12/2015