Més de 500 professionals de la infermeria participaran al VIII Congrés de la Federació d'Associacions d'Infermeria Comunitària i Atenció Primària

Amb el lema "Caminar i caminar amb la comunitat", aquesta setmana s'inaugura al Poble Espanyol de Palma el congrés de 2013 de la Federació d'Associacions d'Infermeria Comunitària i Atenció Primària (FAECAP), amb la col·laboració de la UIB, al qual assistiran més de cinc-cents professionals de la infermeria de tot l'Estat. L'objectiu principal d'aquest esdeveniment és compartir experiències i coneixements per millorar la qualitat de l'atenció a la població.

De les 16.30 a les 20 hores del dimecres 8 de maig s'impartiran cinc tallers formatius del programa científic del Congrés, el contingut dels quals se centrarà a millorar la pràctica clínica dels professionals de la infermeria desenvolupant temes assistencials i de recerca. 

El dia 9 de maig començarà el Congrés amb l'acte de benvinguda i l'acte inaugural a les 9.30 hores. A partir d'aquest moment, ponències, comunicacions orals, exhibició de pòsters, col·loquis i conferències oferiran l'oportunitat d'adquirir coneixements i compartir experiències. 

Documents relacionats

Data de publicació: 07/05/2013