Manuel Forcano i Antoni Llabrés estrenen el cicle Diàlegs per a un Abisme

Dia: dijous, 23 de setembre de 2021
Hora: 19.30 hores
Lloc: Espai El Tub, carrer de l’Institut Balear, 2, plaça del Tub, Palma
Activitat gratuïta 

Aquest dijous, dia 23, comença el cicle de converses que forma part de la programació del Torneig de Dramatúrgia / Festival de la Paraula, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears.

L’activitat començarà amb la presentació, a càrrec de l’actor i dramaturg Toni Gomila, de la programació del Torneig de Dramatúrgia / Festival de la Paraula 2021-22. Seguidament, hi haurà la primera conversa del cicle, «Diàlegs i abismes: llibertat d’expressió, pensament únic i cancel·lació cultural», entre Manuel Forcano, doctor en Filologia Semítica per la Universitat de Barcelona, poeta i traductor, i Antoni Llabrés, doctor i professor de Dret Penal de la Universitat de les Illes Balears. El debat serà moderat per Marisa Goñi, periodista i directora del Diario de Mallorca.
 
El títol del cicle, Diàlegs per a un Abisme, fa referència al tema central de l’edició 2021-22 del Torneig de Dramatúrgia / Festival de la Paraula, que organitza Produccions de Ferro. La intenció és parlar de les dificultats que hi ha per a la comunicació en la societat actual, en què l'excés d’informació limita la capacitat d’escoltar.
 
Per reservar plaça, pitjau a l'enllaç.

 


 [U1]Manteniu l’espai a banda i banda de la / 

Data de l'esdeveniment: 23/09/2021

Data de publicació: 20/09/2021