Lliurament dels premis d'investigació del Consell Social de la UIB

El Consell Social de la UIB premia els millors treballs de recerca presentats per alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior 

Dia: dilluns, 29 de juny de 2015
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc el lliurament dels premis d’investigació del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears per a alumnes de segon curs de batxillerat i de segon curs de cicles formatius de grau superior. Hi intervindran el director general d’Universitats i Recerca, doctor Antoni L. Alcover; la presidenta del jurat i membre del Consell Social, senyora Ester Melero; el president del Consell Social, senyor Antoni Verd; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet. També hi assistiran els alumnes guanyadors i els membres del jurat.

Premiats

El treball premiat en la categoria de treballs individuals relacionats amb les arts, humanitats, ciències socials o ciències jurídiques és:

  • Sistemes de votació, quin és el més just?, de Júlia Coll Marquès, de l’IES Josep Maria Quadrado (Ciutadella). 

Els treballs premiats en la categoria de treballs individuals relacionats amb les ciències, ciències de la salut, enginyeria i arquitectura són:

  • Estudi dels hàbits alimentaris de la població adulta, deMaria Valentí Amengual, de l’IES Madina Mayurqa (Palma).
  • Estudi de la situació dels aqüífers del Sud de Mallorca, d’Antoni Fernández Canyelles, de l’IES Damià Huguet (Campos).
  • Del Trueque al Bitcoin, de Pau Rodríguez Estarellas, del Col·legi Llaüt (Palma). 

El treball premiat en la categoria de treballs col·lectius relacionats amb les arts, humanitats, ciències socials o ciències jurídiques és:

  • Condiciona l’estil de vida el rendiment acadèmic?, de Bàrbara Bennàsar Rosselló i Bàrbara Quetglas Florit, de l’IES Santa Margalida (Santa Margalida).

El treball premiat en la categoria de treballs col·lectius relacionats amb les ciències, ciències de la salut, enginyeria i arquitectura és:

  • Estudi sobre la presència de paràsits del gènere Anisakis en espècies de peix que es comercialitzen per al consum humà a l’illa d’Eivissa, de Beatriz Cardona Barvié i Maria Costa Ribas, de l’IES Sant Agustí (Sant Agustí des Vedrà, Eivissa). 

Premis 

Tots els alumnes premiats són guanyadors d’una matrícula gratuïta del primer curs complet de qualsevol titulació oficial de la UIB per al curs 2015-16, i l’estada gratuïta durant el primer mes d’aquest curs a la Residència d’Estudiants de la UIB. Cada professor responsable del treball o dels treballs guanyadors, rebrà un val de 300 euros per cada treball premiat, per a l’adquisició de llibres, música, material informàtic o educatiu. 

Data de l'esdeveniment: 29/06/2015

Data de publicació: 24/06/2015