Lliurament dels premis del I Concurs de Fotografia #SomSolidaritatUIB

El concurs l'organitza l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat 

Dia: dimecres, 3 de juliol de 2019
Hora: 10 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

El I Concurs de Fotografia #SomSolidaritatUIB ja té guanyadors. Els premis s'han lliurat a Son Lledó, i han participat en l’acte el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló, i la directora de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat, senyora Ruth Escribano.

Guanyadors

En la categoria #Voluntariat UIB, el primer premi és per a Aída Martín Reina, amb la imatge Si ells ho fan....

En la categoria #EstadesSolidàriesUIB, el primer premi és per a Rafel Crespí, amb la imatge Botar d'alegria. El segon premi és per a Carmen Mañas, amb la imatge El secret és en les petites coses.

En la categoria #BequesPràctiquesUIB, el primer premi és per a Cristina Rodríguez, amb la imatge La tortuga. El segon premi és per a María Araceli Carvajal, amb la imatge Entre libros y sueños.

Premis

Els primers classificats de cada categoria han obtingut com a premi una càmera Polaroid Snap Touch amb funda i paper fotogràfic, i una càmera GoPro Hero (2018) amb accessoris. Els segons classificats han obtingut com a premi una càmera Polaroid Snap Touch amb funda i paper fotogràfic.

Concurs

L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la Universitat de les Illes Balears ha organitzat el I Concurs de Fotografia #SomSolidaritatUIB amb la col·laboració de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears.

L'objectiu d'aquest concurs, que s'ha fet a través de la xarxa social Instagram, és impulsar la participació de la comunitat universitària tant en programes de mobilitat internacional en l'àmbit de la cooperació i el desenvolupament com en accions de voluntariat, ja sigui local o internacional, així com donar visibilitat a les entitats amb què han desenvolupat la seva tasca. 

Data de l'esdeveniment: 03/07/2019

Data de publicació: 02/07/2019