Lliurament dels I Premis CEIB al Talent Universitari UIB - Economia i Empresa

El Col·legi d’Economistes organitza una xerrada sobre les sortides professionals dels economistes   

Dia: divendres, 30 d’octubre de 2015
Hora: 12 hores
Lloc: Aula de Graus, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma  

Ha tingut lloc el lliurament dels I Premis Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa, que patrocina Colonya, Caixa de Pollença. Han lliurat els premis el president de Colonya, Caixa de Pollença, senyor Josep A. Cifre; el degà president del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, doctor Onofre Martorell; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet. També hi eren el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB, doctor Andreu Sansó, i el doctor Antoni Alcover, professor del Departament d'Economia Aplicada.

Els guanyadors dels I Premis Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa són:

  • En la modalitat d'Economia i Empresa, la senyora Caiyuan Zhu, del grau d'Administració d'Empreses, pel treball-projecte «Alternatives a Markowitz: Mètodes simples de constitució de carteres».
  • En la modalitat d'Economia/Empresa Social, la senyora Marta Conti Pueyo, del grau d'Economia, pel treball «Educació i creixement econòmic».

Aquests premis tenen l’objectiu d’estimular i augmentar l’excel·lència i l’esforç dels estudiants universitaris de darrer curs dels graus d’Economia i d’Administració d’Empreses i de la doble titulació d’Administració d’Empreses i Dret de la UIB.

Sortides professionals

Després del lliurament dels premis, ha tingut lloc una xerrada informativa sobre les sortides professionals dels economistes, en la qual diferents professionals en actiu han explicat com desenvolupen la seva activitat en diferents àmbits i sectors de l’economia. Aquesta xerrada ha tingut com a objectiu que els alumnes coneguin les pautes que han de tenir en compte a l’hora de decidir cap on han de dirigir els seus esforços d’especialització quan sigui el moment d’entrar en el mercat laboral i exercir la professió d’economistes.

La xerrada l’ha moderada el senyor Alejandro Sáenz de San Pedro García, vicedegà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, i hi han participat: 

  • Catalina Barceló Horrach, economista i assessora de plans d’empresa.
  • Salvador Beltrán Alabern, economista i assessor financer.
  • Mariano Escoriza Gil, economista i mediador civil i mercantil.
  • Marta Moyà Rosselló, economista i auditora de comptes.
  • Raquel Moreno Mínguez, economista, auditora de comptes i assessora fiscal.
  • Miquel Quetglas Oliver, economista i funcionari de l’Administració Pública.
  • Vicent Tur Tur, economista i emprenedor.
  • Antoni Ramis Planas, economista i director financer. 

Notícies relacionades

 

Data de l'esdeveniment: 30/10/2015

Data de publicació: 20/10/2015