«Les identitats nacionals i els nacionalismes a l'Estat espanyol a l'època contemporània»

S'ha publicat el volum que recull les ponències del Simposi Galeusca Història IV, que es va fer a la Universitat de les Illes Balears el juliol de 2017 

Entre els dies 5 i 7 de juliol de 2017 tingué lloc a la Universitat de les Illes Balears el simposi Galeusca Història IV, amb el títol Les identitats nacionals i els nacionalismes a l'Estat espanyol a l'època contemporània. Amb 36 ponències d'investigadors del País Basc, Catalunya, el País Valencià, Galícia, Navarra i les Illes Balears, es presentaren tot un conjunt de recerques de l'època contemporània relacionades amb els nacionalismes respectius. El simposi el va organitzar el Grup d'Estudi de la Cultura, la Societat i la Política al Món Contemporani.

Aquestes ponències s'han recollit en el volum Les identitats nacionals i els nacionalismes a l'Estat espanyol a l'època contemporània, que s'ha publicat recentment i que ha estat editat i coordinat per Sebastià Serra Busquets, catedràtic d'Història Contemporània del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts, i Elisabeth Ripoll Gil, professora ajudant doctora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. Ambdós són investigadors del Grup d'Estudi de la Cultura, la Societat i la Política al Món Contemporani. L'edició d'aquest volum ha tingut el suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics i la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears. 

Data de publicació: 10/07/2019