"Les humanitats en l'edició universitària". "Genueve Ediciones" presenta la nova col·lecció Ciencias Sociales y Humanidades a la llibreria Marcial Pons, de Madrid

Dia: dimarts, 23 d’abril de 2013
Hora: 19 hores
Lloc: llibreria Marcial Pons, Madrid 

El grup G9 d’Universitats presenta una nova col·lecció, Ciencias Sociales y Humanidades, editada per Genueve Ediciones.

La presentació serà a càrrec del doctor Vicente Gotor, president de la comissió sectorial d’investigació del Grup 9 i Rector de la Universitat d’Oviedo.

Genueve Ediciones és un grup d'editorials universitàries que entén que la publicació de bones monografies és una part essencial de la investigació i de l'activitat acadèmica. La Llibreria Marcial Pons ha assumit aquest projecte com una cosa pròpia i dóna suport a la seva posada en marxa. Per això, i també per honrar el Dia del Llibre, s'ha organitzat un acte de presentació amb el títol de: "Les humanitats en l'edició universitària ".

Hi participaran els professors José Álvarez Junco (UCM), Javier Moreno Luzón (UCM), Víctor Infants (UCM) i Carla Carmona (UNEX).

El representant de la UIB en el Consell Científic del G9 és el doctor Jaume Rosselló Mir, professor de la Facultat de Psicologia

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 23/04/2013

Data de publicació: 22/04/2013