Les claus essencials de la contractació en el sector turístic s'analitzen en un cicle de conferències a la UIB

Dia: dilluns, 7 de març de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la conferència inaugural del cicle de conferències Els Contractes en el Sector Turístic: Una visió pràctica, que organitzen els doctors Juan Franch i Bartomeu Domenge, professors de Dret Mercantil i Dret Civil de la UIB, respectivament. El cicle tindrà lloc en el marc de l’assignatura Contratació Turística, que s’imparteix als estudis de grau de Turisme. Les conferències es faran cada dues setmanes, en horari de classe, al llarg del semestre.

La conferència inaugural, que duu per títol «Casa Camper com a model de creació i desenvolupament de nous hotels», serà a càrrec del senyor Miquel Fluxà, vicepresident de Camper. A la presentació del cicle també hi assistiran el senyor Antoni Munar, director general de Desenvolupament Turístic del Govern de les Illes Balears, i els coordinadors del cicle.

Aquest cicle s’organitza amb l’objectiu de propiciar un encontre entre els professionals del món del turisme i els estudiants de la UIB. Durant les exposicions, els ponents parlaran dels aspectes contractuals i legals als quals han de fer front en el seu quefer diari. Les seves aportacions tindran un caràcter essencialment pràctic, que permetrà als estudiants comprendre la realitat i les problemàtiques que pugui haver-hi al voltant dels diferents temes seleccionats per a les ponències. Tots aquests temes formen part del programa de l’assignatura Contratació Turística del grau de Turisme de la UIB.

Aquest cicle és una activitat obligatòria per als alumnes matriculats a l’assignatura, però l’activitat és oberta a la resta de la comunitat universitària de la UIB, com també a professionals del sector o a tothom que hi estigui interessat.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 07/03/2011

Data de publicació: 04/03/2011