Les biblioteques de UIB tenen obert de les 10 a les 14 hores

Les biblioteques de la Universitat de les Illes Balears tenen obert de les 10 a les 14 hores, i ofereixen serveis presencials molt restringits a causa de les mesures de seguretat i higiene que han d’adoptar per l’alerta sanitària de la COVID-19.

Ara com ara, únicament tenen obert perquè els usuaris vagin a cercar els llibres que hagin reservat, sempre que la biblioteca els hagi avisat que ja hi poden anar, i també per recepcionar les devolucions dels llibres que ja no es necessiten.

Les sales de lectura romandran buides fins a nou avís!

Pel que fa al servei de préstec, queda subjecte a les particularitats següents:

· S’han reservar els llibres, i la petició s’ha de fer a través del compte d’usuari de la biblioteca una vegada que s’hagin localitzat en el catàleg.

· Quan la biblioteca tingui els llibres preparats, avisarà el sol·licitant per correu electrònic perquè vagi a cercar-los. Tindrà tres dies per fer-ho.

· No tot el fons del catàleg de la UIB es pot prestar, sinó que hi ha una sèrie de documents que queden exclosos del servei de préstec.

· La biblioteca recepcionarà també les devolucions dels llibres que hagin estat en préstec durant el confinament i que ja no seran renovats de manera automàtica.

· ·L’horari del servei de préstec i devolució de llibres és de les 10 a les 14 hores, de dilluns a divendres.

Per fer tot aquest procés s’aplicaran estrictament les normes de seguretat i higiene dictades per contenir i evitar la propagació de la COVID-19. Aquest procediment afecta tot tipus d’usuaris, sense distincions.

Per a més informació, utilitzau el servei Deman@, la biblioteca respon.

Data de publicació: 08/06/2020