Leroy Merlin col·labora amb els horts ecològics i l'Arqueòdrom de la UIB

El senyor José Luis Antón i la senyora Maria Magdalena Capó, de l’empresa Leroy Merlin, han visitat avui el campus universitari per conèixer de primera mà els horts ecològics i l’Arqueòdrom de la UIB, dues iniciatives que compten amb el suport de Leroy Merlin. Els han acompanyat la vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat, doctora Margalida Payeras; el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor  Antoni Aguiló; els responsables de l’Arqueòdrom i professors de l’àrea de Prehistòria del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts doctors Manuel Calvo i David Javaloyas; i la cap del Departament de Socors i Emergències de la Creu Roja a les Illes Balears, senyora Victòria Avellà.

Horts ecològics: Sembrant Salut

Leroy Merlin ha col·laborat amb la UIB facilitant materials i eines per a la posada en marxa del projecte d’horts ecològics al campus. Aquesta iniciativa del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable posa a l’abast de la comunitat universitària els horts ecològics: un espai de relaxació en contacte amb la natura, d'estímul dels sentits, de relacions socials, d'exercici físic, on es pot aconseguir una alimentació saludable. Aquests horts també estan a disposició de la Creu Roja a les Illes Balears, que a través del projecte solidari Sembrant Salut, els ofereix a col·lectius especialment vulnerables de l’entitat, amb la finalitat d’obtenir-ne simultàniament productes per a l’autoconsum i beneficis a la salut física i psíquica.

Arqueòdrom

Leroy Merlin també ha col·laborat amb el projecte de l’Arqueòdrom de la UIB facilitant els materials per a la construcció d’unes lones que ofereixin ombra als estudiants de quart d’ESO i primer de batxillerat que participen en aquest taller que simula l’excavació d’un jaciment arqueològic. L’Arqueòdrom és una activitat que s’insereix en el Programa d’Orientació i Transició a la Universitat, i que permet acostar els alumnes al món de l’arqueologia, el patrimoni, i la prehistòria de Mallorca.  

Notícies relacionades

Data de publicació: 30/07/2015