L'alumne Deva Murtí Baer guanya la beca ROBOT d'Enginyeria Industrial

La beca cobreix el cost total de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial 

L’alumne del grau d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica Deva Murtí Baer ha guanyat la beca ROBOT per cursar el Màster en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears. El seu treball de fi de grau es titula Modelo de predicción a corto plazo de la generación eléctrica en parques eólicos, utilizando técnicas de Machine-Learning, i el seu tutor és el doctor Vicenç J. Canals Guinand.

La beca ROBOT, convocada per la UIB a través de la Fundació d’Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i en col·laboració amb l’Escola Politècnica Superior (EPS) i la companyia ROBOT S.A., cobreix el cost total de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial.  

A l’acte hi han intervingut el Rector de la Universitat de les Illes Balears, el doctor Llorenç Huguet; el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, el doctor Jordi Llabrés, i el conseller delegat de l’empresa ROBOT SA, el senyor Bernat Bonnín. A més, hi ha assistit, per part de la UIB, el director gerent de la Fundació Universitat-Empresa, el senyor Lluís Vegas; el doctor Eugeni Isern, professor de l’Àrea de Tecnologia Electrònica; el doctor Miquel Roca, professor de l’Àrea de Tecnologia Electrònica; el doctor Vicenç Canals, professor de l’Àrea d’Enginyeria Mecànica, i el doctor Víctor Martínez, director del Màster d’Enginyeria Industrial.

Per part de la companyia ROBOT S.A., la directora de Marketing, la senyora Esther Morales; i el director financer CFO, el senyor Jaume Simonet.

Beca ROBOT

L’objectiu d’aquesta beca és premiar l’esforç dels alumnes i facilitar-los l’accés al món laboral oferint-los un grau de qualificació elevat. La beca cobreix la totalitat de l’import de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Sobre Robot, S.A.

Robot, S. a. és una empresa mallorquina amb més de 37 anys d'experiència en la indústria de sistemes automàtics de control d'edificis. Ofereix als seus clients un servei integral que abasta des del disseny i la fabricació dels seus propis equips i components fins a la instal·lació i el manteniment. L'empresa ha participat en més de 600 projectes, instal·lant els seus sistemes automàtics de control en hotels, edificis públics, hospitals, centres comercials i centres educatius entre altres.

Data de publicació: 14/12/2020