"La vida de nadie", d'Eduard Cortès, clou el V Cicle Cinema d'Autor a l'Augusta

Dia: dijous, 21 de juny de 2012
Hora: 20.30 hores
Lloc: Sala Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma 

El director de cinema Eduard Cortès presentarà i comentarà el seu film La vida de nadie, que es projectarà en el cicle Cinema d'Autor a l'Augusta, organitzat pel Servei d'Activitats Culturals (SAC) de la UIB amb la col·laboració de la Caixa. També hi assistirà la senyora Bàrbara Obrador, directora del SAC.

Eduard Cortès va deixar de banda els seus estudis d'Història de l'Art per dedicar-se al món de la imatge. El 1991 comença a dirigir sèries de televisió i espais dramàtics, com les obres de Dagoll Dagom Mar i cel Flor de nit, fins que l'any 2000 dirigeix La caverna, el seu primer telefilm, i el 2002 fa el seu debut a la gran pantalla amb La vida de nadie, pel·lícula guanyadora de diversos premis i nominada el 2003 als premis Goya en la categoria de millor director. Tres anys més tard va estar nominat pel guió d’Otros días vendrán, el seu segon llargmetratge. El 2009 es va estrenar la seva tercera pel·lícula, Ingrid.

La vida de nadie és una pel·lícula basada en fets reals que conta la història d’Emilio Barrero (José Coronado), un home que gaudeix, aparentment, d’una situació familiar i laboral envejable. Però el protagonista de la història resulta que és un mentider compulsiu, i basa la seva realitat en una gran falsedat. A poc a poc, les persones del seu voltant encaixaran les peces que fan que la situació de cada cop se sostengui menys per ella mateixa i descobriran què hi ha darrera la modèlica vida de Barrero.

Cinema d’Autor a l’Augusta

La projecció de La vida de nadie, d’Eduard Cortès, clourà la cinquena temporada del cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, que organitza el Servei d’Activitats Culturals de la UIB amb el suport de la Caixa i la col·laboració de la Sala Augusta. Aquest cicle s’organitza amb l’objectiu de posar en contacte el públic amb el director, o la persona que el representa, per comentar punts de vista sobre la pel·lícula que es projecta. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 21/06/2012

Data de publicació: 20/06/2012