La periodista Rosa Maria Calaf explica a la UIB quina visió es té d'Europa des de l'exterior

Impartirà una conferència al cicle Una Altra Europa és Possible

Dia: divendres, 10 de novembre    
Hora: 12 hores
Lloc: Aula de Graus, Facultat de Dret, edifici Gaspar M. de Jovellanos

 

Tindrà lloc la conferència de la periodista i excorresponsal de TVE Rosa Maria Calaf titulada «Europa vista des de l’exterior». La conferència s’emmarca en el cicle Una Altra Europa és Possible.

La periodista Rosa Maria Calaf va ser durant més de 25 anys corresponsal de Televisió Espanyola en diferents països i continents del planeta. La seva trajectòria és una de les més llargues i variades del periodisme de corresponsalia a l’Estat.

El seu bagatge personal i professional la converteix en una de les persones amb més perspectiva sobre la imatge que es té d’Europa des de l’exterior. Aquesta conferència serveix per oferir un enfocament més complet al cicle Una Altra Europa és Possible, organitzat per la professora del Departament de Dret Públic Margalida Capellà i el professor del Departament d’Economia Aplicada Gonçal López Nadal.

El cicle, que va començar al setembre, acabarà l’1 de desembre amb la conferència «Les Nacions Unides i Europa», a càrrec de l’exdirectora de la Divisió Palestina a les Nacions Unides, senyora Telma Abascal.

Data de l'esdeveniment: 10/11/2017

Data de publicació: 08/11/2017