La importància de la nutrició en pacients oncològics

Jornada organitzada per l'AECC i el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable

Dia: dimarts, 25 de setembre de 2018
Hora: 17.30 hores
Lloc: edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma

L'Associació Espanyola contra el Càncer i el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable organitzen la jornada «La importància de la nutrició en pacients oncològics», que tindrà lloc el 25 de setembre a les 17.30 hores.

La sessió, que inclou tres ponències sobre la relació entre la nutrició i el càncer, inclou també un taller de cuina a càrrec del cuiner Koldo Royo. 

Programa

  • «Alimentació i càncer», conferència a càrrec del doctor Xavier Cortès, president de l'AECC a les Balears.
  • «La importància de la salut en la comunitat universitària», a càrrec del doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable.
  • «Desmuntant mites sobre l'alimentació del pacient oncològic», a càrrec de la senyora Lara Prohens, dietista nutricionista del Col·legi Oficial de Dietistes Nutricionistes de les Illes Balears.
  • Taller de cuina, a càrrec del senyor Koldo Royo, cuiner i president de l'Associació de Cuiners Establerts a les Illes Balears (ASCAIB).

Data de publicació: 25/09/2018