La diplomàcia al món antic

Col·loqui internacional sobre les relacions diplomàtiques en el món grec i romà 

Inauguració
Dia: dilluns, 8 de juny de 2015
Hora: 9.30 hores
Lloc: CaixaFòrum Palma, plaça de Weyler, 3, Palma 

Tindrà lloc la inauguració del col·loqui internacional Ambassadors who did not go to Rome: intercambios diplomáticos en las periferias de Grecia y Roma, que es farà els dies 8  i 9 de juny de 2015. Hi intervindrà la doctora María Luisa Sánchez León, catedràtica d’Història Antiga de la UIB i investigadora principal del grup de recerca CIVITAS.

La diplomàcia a l’antiguitat

El col·loqui l’organitza l’àrea d’Història Antiga del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB, i reunirà destacats especialistes nacionals i internacionals que analitzaran i debatran diferents aspectes relacionats amb les relacions diplomàtiques en el món grec i romà a l’antiguitat.

Aquest activitat s’emmarca en el projecte de recerca «Symmachía. Entre la paz y la guerra: alianzas, confederaciones y diplomacia en el Occidente mediterráneo (siglos III-I aC)» (HAR2011-27782), l’investigador principal del qual és el doctor Enrique García Riaza, professor del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB i membre del grup de recerca CIVITAS.  

Notícies relacionades

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 08/06/2015

Data de publicació: 04/06/2015