La comunitat Moodle es reuneix a la UIB

La reunió d’usuaris MoodleMoot Spain 2015 es farà a la Universitat els dies 22, 23 i 24 d’octubre de 2015 

Inauguració
Dia: divendres, 23 d’octubre de 2015
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d’actes, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de MoodleMoot Spain 2015. Hi intervindran el director general de Política Universitària i Ensenyament Superior, doctor Juan José Montaño; el director general de Desenvolupament Tecnològic, senyor Benjamí Villoslada; el senyor Jordi Vila, director general de CV&A Consulting; el president del comitè organitzador de MoodleMoot Spain 2015, doctor Antoni Mas; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

El Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears organitza la MoodleMoot Spain 2015, que es farà els dies  22, 23 i 24 d’octubre de 2015. Hi participaran 120 usuaris i investigadors que treballen amb Moodle, un entorn de gestió de l’aprenentatge basat en programari lliure i gratuït que ha esdevingut líder en l’àmbit mundial.

Les MoodleMoots són reunions anuals convocades per la comunitat Moodle en les quals desenvolupadors, gestors de formació, administradors i professors intercanvien experiències, estableixen bones pràctiques, presenten novetats de l’eina, fan tallers d’aprenentatge i imparteixen conferències i taules rodones temàtiques sobre aspectes pedagògics i tecnològics.

Hackató

La MoodleMoot Spain 2015 s’iniciarà el dijous 22 d’octubre amb una hackató, concebuda com una sessió de treball en la qual els desenvolupadors de Moodle col·laboraran per crear i compartir noves funcionalitats d’aquest entorn.  

Data de l'esdeveniment: 22/10/2015

Data de publicació: 20/10/2015