L’edició d’aquest llibre s’emmarca dins les activitats del cicle La Bona Vida
Dia: dijous, 20 de desembre
Hora: 19.30 hores
Lloc: Restaurant Es Pes de sa Palla,
pça del Pes de la Palla, 3, Palma
Tindrà lloc la presentació del llibre Santi Taura, cuiner, editat per Edicions UIB, segell editorial de la Universitat de les Illes Balears. El llibre recull la interpretació íntima i particular que fa el cuiner Santi Taura del món de la cuina i la gastronomia.
L’obra neix arran de la col·laboració i participació del cuiner Santi Taura en el cicle d’activitats La Bona Vida, una iniciativa que organitzen conjuntament el Servei d'Activitats Culturals i l'àrea fisicoesportiva de la UIB, que inclou activitats relacionades amb l'alimentació, l'esport i les emocions. L’edició d’aquest llibre s’afegeix com una iniciativa més en el marc d’aquest cicle.
La presentació del llibre anirà a càrrec de l’autor, el cuiner Santi Taura, i comptarà amb les intervencions del doctor Pere Palou, responsable de l’àrea fisicoesportiva de la UIB, i la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Universitària.
Documents relacionats
Data de l'esdeveniment: 20/12/2012
Data de publicació: 19/12/2012